Project Description

FOODTECHPARK

“Food Tech Park Brainport wil een robuuste bijdrage leveren aan de verduurzaming van de wereldwijde voedselproductie in kwalitatieve en kwantitatieve zin via valorisatie en toepassing van nieuwe innovaties op het snijvlak van Food & Technology”

  • Project: Foodcampus

  • Opdrachtgever: Van Wijnen Projectontwikkeling

  • Plaats: Helmond

FOODTECHPARK:

Het Food Tech Park Brainport ontwikkelt zich middels een gefaseerde planning. In 2020 moet het totale park gerealiseerd zijn. De centrale locatie van het Food Tech Park Brainport bedraagt zo’n 4,5 hectare. De komende jaren zal het aantal gevestigde bedrijven en campusonderdelen oplopen tot een dertigtal.

WAT HEEFT INSTAAN GEDAAN?

In een zeer intensief en kort bouwteam traject van nog geen 12 maanden heeft INSTAAN de complete ontwikkeling, het ontwerp, de realisatie en oplevering verzorgt van alle technische installaties. Kantoor, laboratoria, productie hallen met koel‐ en vriescellen, proeffabriek, hygiënesluis voor de ‘schone’ & ‘vuile’ gebieden en een zeer uitgebreide proceswater aan‐ en afvoer vragen om een zeer geconcentreerde engineering van het bouwteam, waarin zeer uiteenlopende belangen behartigd zijn. Het project is gerealiseerd op tijd, binnen budget en met de verwachtte kwaliteit.

Alle Instaan projecten in de categorie Industrie & laboratoria

Geïnteresseerd geraakt?

Heeft u een mooi project waar u ons over wil spreken?

Neem contact op